Wednesday, March 20, 2013

New Look


New Look cubaan makeup my blog atas bantuan seseorang ce teka siapakah dia.

So korang is it ok?

Ada banyak lagi kena baiki kan. Sila komen apa yang korang rasa saya perlu baiki. Komen yang membina amat lah saya hargai. Pengomen bertuah saya bagi hadiah ehemm nak TAK?

Sudi kiranya memberi pandangan dan cadangan di ruang komen di bawah atau segan boleh email atau PM/Whatssup/SMS

Atie
are_tc@yahoo.com
017-710 7936

Love
Atie Johari



Tuesday, March 12, 2013

Cara cepat keringkan premium beautiful corset dan cara sidai.

Ha kali nih atie nak tunjuk cara cepat nak keringkan premium beautiful corset pula.
Sebenarnya premium beautiful nih boleh kering dalam masa 4 jam je tau.. nih kalau sidai direct bawah kipas. Sebab tuh boleh pakai hari-hari. 

Korang boleh tengok sendiri cara nak keringkan premium beautiful nih.. 


Terima kasih kepada my sifu, hani yang sediakan video nih yer..


Dap dap manja gitu..

Dah faham?? 
Easy right?


Ok, nih cara nak sidai premium beautiful  corset pula..

Ha, tengok nih..




So, bila consistent pakai premium beautiful corset setiap hari, kita dapatlah shape kan badan.. badan sentiasa segar.. terhindar dari sakit migrain dan lain-lain lagi..

Sebarang soalan & runding cara premium beautiful boleh sms @ whatapps me k..
017 - 7107936



Monday, March 11, 2013

Cara membasuh Premium Beautiful Anda

Assalamualaikum.. 

Ramai kawan-kawan atie yang dah membeli dan memiliki premium beautiful korset tapi tak pakai setiap hari. Sebabnya derang kata rasa susah nak mencuci. Alalala korang tak de susah mana pun nak cuci. Dah pakai mestilah nak kena cuci kan. Ini bukan pakai buang punya barang. hehe

Ha sapa yang kata susah tu meh nak tunjuk cara yang semudah ABC tu.

La tak percaya???
Ada video khas nih..Credit to my leader, hanie yang sediakan video ini.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Senang bukan!
Alahai sayang tangan ke sayang badan budak sekolah tadika pun boleh buat. lol

Dengan pemakaian premium beautiful corset setiap hari pasti kita akan dapat kesan yang kita idam-idamkan.

Selamat Ber Premium Beautiful Uouls (",)

Love
Atie Johari

Thursday, March 7, 2013

Sabun Pencerah Kulit Badan @ Serba Guna


Assalamualaikum korang...

ha kali nih nak cerita produk terbaru bulan nih! Sambutannya memang sangat menggalakkan sampai tak menang tangan tau.. Alhamdulillah..



Sabun Marine Essence khas untuk kulit badan yang kering, ton warna kulit yang tidak sekata dan juga ekzema!

Sesiapa yang nak mencerahkan bahagian ketiak / pelipat, boleh juga try produk ni okeh.. sound macam 'funny' kan but I'm serious tau..

Sabun Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Sabun Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasikan daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan,  sabun Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari.


Bahan-bahan utama & kelebihannya:-

Garam Buluh

  • Sumber kaya dengan mineral dan anti-oksidan untuk kulit.
  • Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
  • Terkenal dengan anti-oksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti-penuaan)
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
  • Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
  • Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
  • Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
  • Anti-oksidan, anti-penuaan.
  • Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
  • Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit.
  • Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
  • Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.



Whatapps @ sms me to order : 
017 - 710 7936

Friday, March 1, 2013

01.03.2013

Assalamualaikum.
Cepat je kan dah bulan mac kiter untuk tahun 2013. 

Rasa macam semalam je baru sambut tahun baru.  Bulan mac nih bulan yang penuh dengan hari-hari sejarah kita tau..


01 mac =  anniversary syarikat sekarang (mttj)
14 mac = anniversary kahwin
23 mac = birthday abah
25 mac = anniversary business premium beautiful
26 mac = birthday bujang mama; faeq shawqi



My husband & me




So, kat sini nak bagi hadiah kat kawan-kawan la..


PREMIUM BEAUTIFUL SPECIAL COMBO 


Buy 1 set PREMIUM BEAUTIFUL 
via CASH / CREDIT CARD / RHB EASY 

you will get 

1 BOX BB PLUS COLLAGEN

+
PB WASH

Jimat sehingga RM222!!


HURRY UP while stock last!






also

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...